In de Hoeksche Waard kunt u van alles beleven. De landelijke en waterrijke ligging van de Hoeksche Waard biedt zeer goede mogelijkheden voor dagrecreatie. Het is een gebied van rust en ruimte, van gezelligheid en cultuur. Met kleine dorpjes met monumentale pandjes en knusse terrassen, jachthavens en watersport, nieuwe natuur en oude kreken. Een plek om onbekommerd te genieten.

Gemeente Binnenmaas

Er zijn vele andere mogelijkheden in de gemeente om een gezellige dag door te brengen. Zo zijn er langs het water van de Binnen bedijkte Maas mogelijkheden om te vissen en zijn er op enkele plaatsen strandjes, zoals in Mijnsheerenland en Westmaas.

De Binnen bedijkte Maas in de volksmond de Binnenmaas, is uitstekend geschikt om te zwemmen. Op diverse plekken zijn er publieke steigers of strandjes en ook vanaf het recreatieoord kunt u via het "surfstrandje" het water in.

Ook langs de oevers van de Oude Maas zijn er op diverse punten ligweiden aangelegd van waar u een goed zicht hebt op dit druk bevaren water. Ideale mogelijkheden om eens lekker tot rust te komen en toch te genieten van de bedrijvigheid op het water.

 

 

Westmaas

Westmaas ligt 15 km ten zuiden van Rotterdam en 10 km ten westen van Dordrecht. Het is een kleine dorpskern en het ligt aan de Binnen bedijkte Maas.
In de buurt van de Bed and Breakfast vindt u diverse eetgelegenheden waar u uw avondmaal kan nuttigen. 

In het centrum van Westmaas op loop afstand:

  • Snackbar
  • Pitzzeria
  • het wapen van westmaas
  • Suppermarkt

 

 

Begin pagina

Foto Kamers

Prijzen / Beschikbaarheid

Faciliteit

Omgeving

Contact

Gastenboek


 

 

 

Munnikendijk 53
3273LD
Westmaas
Tel: 0657786965

 
 

 
2019 BB @ Facebook. Disclamer.